Overzicht FOTOGRAFIE

ONLINE CURSUSSEN

Voor Jip van Bodegom is Fotografie een passie waar hij al een tijdje mee bezig ben. Het begon allemaal 17 jaar geleden, toen hij voor het eerst in aanraking kwam met fotografie. Hij ontving een digitale camera van 1 megapixel voor mijn 14e verjaardag en…. Lees verder….

Online cursus 4 lessen

photoshop

onze lieveheersbeestjes

DigitaleFotografie.nu
De video’s en uitgebreide lessen zijn gemaakt door twee professionele fotografen. De auteur van de e-booklessen is Herman Rouwenhorst en Peter van Veen.
Lees verder

Online cursus & Inspiratie

natuurfotografie

Met zijn enthousiasme, enorme energie en passie voor de natuur wil fulltime professioneel natuurfotograaf Johan van der Wielen (1975) anderen inspireren zelf naar buiten te gaan om te worden overweldigd door zowel de grootsheid als kleinste details van het leven om ons heen. Zijn beelden bevatten meestal de ervaring en….. lees verder

Online cursus 5 lessen

natuurfotografie

WORKSHOPS & INSPIRATIE

Servan Ott is sinds 2011 beroepsmatig met de natuurfotografie bezig. De natuurfotografie een uitgeschoten hobby, vanuit de grote interesse van kinds af aan voor de vogels, zoogdieren, vlinders, de seizoenen en… Lees verder..

Workshops & Inspiratie

natuur- en vogelfotografie

eindhoven glow

Jeroen van der Ploeg is gespecialiseerd in o.a. landschapsfotografie. Favoriete plekken: Rotterdam, Kinderdijk, Parijs, Venetië, Cinque Terre. Je vindt het geweldig om mooie momenten vast te leggen. ….Lees verder….

Workshops & Inspiratie

fotografie ook
smartphone

INSPIRATIE

Grafische creativiteit met Bernice Bartling. Ronde kunstwerken zijn vandaag de dag helemaal hip en happening. Onze Bernice Bartling speelt met haar mandala’s goed in op de trend. Lees verder….

Inspiratie
Grafische fotografie
Mandela’s

Tom Coehoorn, freelance fotograaf in Sneek, met als specialisme het skûtsjesilen in Friesland. Door zijn jarenlange ervaring als bemanningslid op een skûtsje weet hij precies waar hij op moet letten bij de wedstrijden. Hij fotografeert de wedstrijden inmiddels alweer een aantal jaren… Lees verder…

Inspiratie

actiefotografie

Bij Bob Daalder begon het allemaal vrij onschuldig maar tegenwoordig is het onderdeel van zijn dagelijkse ding. Zijn voorkeur gaat heel nadrukkelijk uit naar de natuur en dan met name de natuur dichtbij. Met andere woorden, hij is een liefhebber van macro en close-up fotografie. Lees verder

Inspiratie

Fotografie

Macro

Remco van Daalen is een gepassioneerd natuurfotograaf uit Zuid-Holland. Het genieten van de natuur komt voor hem altijd op de eerste plaats. Fotograferen is bovendien een erg leuke hobby die de mogelijkheid biedt om unieke momenten vast te leggen en om…. lees verder….

Inspiratie

natuurfotografie

Albert Dros raakte in Hong Kong besmet met het fotografievirus. Zijn passie is het zo mooi mogelijk vast leggen van zowel binnenlandse als buitenlandse locaties. Eenmaal terug in Nederland liet de fotografie hem niet meer los. Een foto van de Melkweg met…. Lees verder….

Inspiratie

natuur- en stadsfotografie

droogbloem

Al ruim dertig jaar is Karel Ham fotograaf. Soms vliegt de Haarlemmer voor zijn werk heel de wereld over om de mooiste foto’s te maken in opdracht voor zijn klanten.  Lees verder

Inspiratie

natuurfotograaf

Romee Heuitink is beeldmaker en met haar jonge leeftijd een heerlijke frisse wind in de kunstwereld. Daar zijn we blij mee, want met een opleiding in de interieurbranche verwachten we dat zij aardig wat leuks voor ons in petto zal hebben. Het schooljaar 2019-2020 heeft Romee …. lees verder…

Inspiratie

Grafisch

Gerda Hulsebos

Gerda Hulsebos, autodidact beeldend kunstenaar en woont in Veendam , Nederland. Passie voor kunst en fotografie loopt als een rode draad door haar leven. Door haar werk als beeldmaker hoopt zij haar passie met anderen te delen door haar fotowerk. Lees verder….

Inspiratie

natuurfotografie

Als je op zoek bent naar bijzondere natuurfoto’s, dan ben je bij Jowan Iven aan het juiste adres. Jowan weet namelijk als geen ander hoe hij de natuur spraakmakend vastlegt.
Lees verder….

Inspiratie

natuurfotografie

frans lemmens

Pas na zijn studententijd kwam voor Frans Lemmens de interesse in fotografie. Of passie kunnen we misschien wel stellen. Het duurde namelijk niet lang voordat hij begon met een cursus aan de Fotovakschool. Na deze opleiding is hij naar de savanne van ….. Lees verder….

Inspiratie
natuurfotografie
Stadsfotografie

 Carla Mesken-Dijkhoff.
Sinds 2005 is zij een enthousiaste fotografe en haar grote passie is macro- en detail fotografie. Veel van haar ideeën ontstaan tijdens het fotograferen. In veel gevallen… Lees verder…..

Inspiratie
macro fotografie

Johan Michielsen. Echte ontmoetingen met mensen wereldwijd hebben hem al van kinds af aan getrokken. Onbevangen onbekende landen en werelddelen bereizen en contact maken met hun bewoners. Die contacten met mensen in andere werelddelen hebben hem geleerd dat de basisemoties van alle mensen gelijk zijn. Lees verder

Inspiratie

natuur en mensen

Mark De Rooij Fotografie is de specialist van Nederland in het geven van fotografie cursussen, workshops en fotoreizen. Het bedrijf is opgericht door Mark de Rooij in 2011. Hij ontdekte dat hij een echte passie had om zijn fotografiekennis over te brengen naar (amateur)fotografen. Het enthousiasme tijdens de …. lees verder

Inspiratie

Natuurfotografie
portretfotografie
smartphonefoto

Justin Sinner is geboren en getogen op het prachtige Nederlandse eiland Texel. Hij is opgegroeid in den Burg, hoofddorp van het eiland. Hij komt graag in de natuur, vooral op het strand en in de duinen. Alles is elke dag weer anders, de zon, de zee, het…. lees verder…

Inspiratie

natuurfotografie

Marc van der Stelt is stadsfotograaf. Hij woont in Strijen, een dorpje in de Hoeksche Waard. Al vroeg in zijn jeugd werd de interesse gewekt voor het vastleggen van beelden. Uitgerust met zijn Olympus legde hij de wereld vast zoals hij hem zag en leerde composities en speciale momenten herkennen als extra zintuig.  Lees verder….

Inspiratie

Stadsfotografie

Perry Wiertz.
Als bezige bij houdt hij zich graag bezig met van alles en nog wat, met als toppunt fotografie. Urbex fotografie om precies te zijn. Urbexen is het bezoeken van verlaten panden en die fotografeert hij dan. Lees verder….

Inspiratie

Ubexen